Pages

Tuesday, 5 June 2012

Miss Them..

Assalamualaikum..

Update again for so long..haha  Hari tu pegi keyel teman kakak interview Sime Darby, time ni la kne ambil peluang nak jejalan cuci mate.. Bukan cuci mata sangat pun.. Pagi jalan petang baru interview, tapi jalan pagi pun da penat belum nak jalan petang lagi..hee Nak cari tempat interview pun susuh tu la kalo bukan tinggal kat keyelkn, tanya orang keyel pun dorang boleh suruh kami jalan jauh.. Padahal ade shortcut jalan, tak pe la maybe dorang pun tak taukn..hehe Alhamdulillah semuanya setel.. And also Alhamdulillah kakak dapat interview tu, rezeki penat berjalan.. Setel interview kami pergi rumah sedara kat sg, buloh, terbaik dduk situ, lame tak jumpa dorang winduss.. Tomorrownya kami pegi jejalan gak, even penat semalam pun tak habis lagi tapi bila dapat gi jalan ramai2 lagi lupa pasal sakit kaki..hewhew 


Sempat take pic time teman (teman ok) shopping kt KK Home Deko

Oh eric, u just a pic nevermind..
They osemm, i love u alls..:)

Thats all, hope dapat jejalan lagi ngan dorang.. Tak puas lagi bejalan kat rumah2 sedara yang lain, len kali kita jejalan lagi ye kazen.. Itu saja, Love for all.. Salam sayang..^_^

2 comments:

Adein Kushairi said...

uit, kak ngah dpt keje kt sime sardy ke..? osem gle ah..

sape yg pakai bg skolah tuh..? agak2 la pun.. huhu..=)

Umiey Suliman said...

Haah..alhamdulillah..kre mcm pelatih dulu, tnye la dia xreti nak trg sngt..hehe

yg pkai baju skol tu anak along nani, blik skol trus g jalan tu xsmpt slin bju tu..hehe