Pages

Wednesday, 19 October 2011

Konvo Dia La

Assalamualaikum...


Da brape hari dah bru nak update, tak pe lakan tak de la lambat sangat pun..hehe Nak say CONGRAT kat my sis sebab dah konvo..hehe Mesti sronok da habis blaja, da grade, da naik pentas, da dapat bunga hadiah sume2 la..:P Hari konvo tu ktorg gerak awal nak pegi Uniten, sebab dia kene msok awalkn.. Saye tengok kat tv luar pun je okey what. janji dapat tengok gakkan.. 


*dari kiri tu emak, tu la yg konvo 2, ayah, tok n opah*
angry bird yang mak pegang 2 saye yang bagi..hehe

Ha yang ni plak saye yang akan datang..

Tak salahkan pinjam sekejap, saje nak posing pakai jubah tu.. wah nampak mcm sesuai jekan, prasan je...haha Lepas ni saye plak konvo lambat lagi kot, nk jugak hadiah2 yang kat atas tu sume.. Dapat bunga pun jadi la, berangan sebentar..^_^ Ok la cukup setakat ni cakap2 saye...hehe

Daa, salam.. 

2 comments:

Adein Kushairi said...

wah, kereta ku pun ade di situ.. huhu..=)

Umiey Suliman said...

wahkan..haha
mesti la, tumpg posing jap..
kalo 2an kete ade msti kne tgkp gmba byk, 2 xajak 2..haha